Kozmetika

Az ápoltság, a jó megjelenés a mai világban elengedhetetlen mind a hölgyek, mind a férfiak számára. A kellemes közérzet pozitívan befolyásolja életünket a munka és a magánélet területén egyaránt. Ehhez kínál Önnek szalonunk professzionális kezeléseket, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ebben segítségére lesznek kozmetikusaink, akik alapos diagnosztizálás után állítják össze arcápoló programját. Kezeléseinket IMAGE SKINCARE és ERICSON LABORATOIRE PARIS kozmetikumokkal végezzük.

 • LED MASZK- Nagy energiájú fény esztétikai kezelés

  A legkülönlegesebb technológia a BioMI és a Fotobiomoduláció, melyet eddig az orvoslásban és az űrtechnológiában alkalmaztak és kiváló alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak.
  Tovább »

 • Kismama kezelés

  Kismama kezelés a budapesti kozmetikánkban: a Club Formanban. Professzionális bőrápolással várjuk a várandós kismamákat és szoptatás ideje alatti anyukákat. Kismama kezelés ára (bőrtípustól függően) : 9.700 –Ft – 10.800 Ft-ig. Online bejelentkezéssel!
  Tovább »

 • HIFU- Újdonság az arcfiatalításban

  A HIFU fókuszált ultrahang energiával hatol át a bőr felszíni és mélyebb rétegein. A kezeléssel a bőr alulról, belűről fiatalodik, úgy, hogy közben a felszíni hám nem sérül. Ha szeretnél tíz vagy akár tizenöt évet fiatalodni, akkor nézzünk Neked egy időpontot budapesti kozmetikánkban!
  Tovább »

 • Méregtelenítő arckezelés fekete gyönggyel

  Méreganyagokkal arcbőrünk is telítődik, mi több: a tél sápasztó hatása – a vitaminban szegény étrend, a napfény hiánya, a szeles, hideg idő is mind-mind arcbőrünk szépségének és egészségének rovására megy. Az eredmény: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirokfolyadék okoz. A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat.   A fekete gyöngy – egy páratlan méregtelenítő arckezelés Hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze. Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége! A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét.   A kezelés időtartama 60 perc, ára 14 800 Ft. 4 alkalmas kúrában: 9.900 Ft/ alkalom   A kezelés előnyei: a kezelés a nevét – […]
  Tovább »

 • Antioxidáns arcfiatalító kezelés

  Bőrfiatalító kezelés egyenesen Amerikából A világsztárok is ezt használják! Minden évben, a világ minden csücskében a legjobb és leghíresebb bőrápolási szakemberek, kozmetikusok és plasztikai sebészek gyűlnek össze, hogy részt vegyenek az Image Skincare partyn. Ekkor kerülnek bevezetésre a legújabb termékek és kezelési protokollok. Ezen az eseményen idén is képviseltette magát a Club Forman kozmetikája. ​ Antioxidáns öregedésgátló arckezelés Ez az arckezelés egy forradalmian új kezelés, amit a világ legnagyobb esztétikai eseményén mutattak be. Amerikából érkezett hozzánk és a Victoria’s Secret modelljei és olyan sztárok, mint Jennifer Lopez és kozmetikusaik alkalmazzák ezt az eljárást. Lenyűgöző eredményeket lehet elérni a bőr megfiatalításában. Végre egy kezelés, ami páratlan erejének köszönhetően és az ultraerős hatóanyagok kombinálhatósága miatt egyszerre kezeli az arcot, a szemkörnyéket és a dekoltázst.Ez a kezelés visszaadja a fáradt bőr ragyogását a moringa, a homiktövis és a szőlőmagolajnak köszönhetően, valamint a stabilizált antioxidánsok ragyogóvá és fiatalossá teszik az idősödő bőrt. ​ Ez után a kezelés után lehetsz merész, hiszen dekoltázsod bátran közszemlére teheted! 🙂 ​ Most megérkezett a Club Forman kozmetikájába és ezt a pompás kezelést most Te is igénybe veheted! Az arckezelés ideje: 70 perc Az arckezelés eredeti ára: 28 400 Ft   Online időpontfoglalás Tóth Piroskánál (Válaszd: Kozmetika/Anti-aging exkluzív kezelés): http://www.bwnet.hu/szalon/Club_Forman_Szepsegszalon/ Club Forman Szépségszalon elérhetősége: Budapest, I. kerület, […]
  Tovább »

 • OxiGENEO és BEETOX

    MI BELŰRŐL FIATALÍTJUK A BŐRÜNKET! De hogyan….?       A Geneo+ készülék egyedülállóan képes a bőrt belülről feltölteni oxigénnel.Optimális tisztító hatása és hám oldása lehetővé teszi, hogy a hatóanyag bevitel akadálymentes és igazán hatékony legyen.Kimagasló táplálást biztosít a bőrt felépítő sejtek számára megkönnyítve ezzel életműködésüket.A bőr feszességét már az első alkalommal növelni tudja a Geneo+ készülék. A sejtek életminősége is rögtön javulni fog! Bőrünk láthatóan egészséges, friss benyomást kelt környezetünk számára. A bőr életműködése az oxigénnek köszönhetően, fiatalosabb és energikusabb lesz. Gondold csak el! Amikor a keringés fokozódik a testben egy edzés hatására, sokkal gyorsabb lesz a szervezet számára a tápanyagok eljutása a véráramon keresztül. Fokozódik a hasznos anyagok kiválasztása és a hasztalan anyagok pedig gyorsabban fognak kiürülni a rendszerből. A Geneo+ egyik különleges hatása abban rejlik, hogy a kezelés során a bőr szerkezetének keringését izgatva, késztessük agyunkat, hogy több oxigénben dús vért juttasson a véráram segítségével az adott területre. Bőröd friss és üde lesz hiszen a belélegzett levegő oxigéntartalma sokkal magasabb mint a szmogos városokban. A tüdőbe jutva a hemoglobinok a véráramon keresztül elszállítják a célsejtekhez, akik boldogan megújulva végzik tovább munkájukat. Több lendület, nagyobb energia és jobb életminőség! Így most már szerintem kezdheted érteni a lényegét. Ugye? A kezelés során nem csupán oxigén termelődést idézünk elő, hanem arra késztetjük […]
  Tovább »

 • O2 lift

  AZ ÖREGEDÉS KÉSLELTETÉSÉNEK EGYIK LEGINNOVATÍVABB MÓDSZERE Az orvosi tisztaságú termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé.
  Tovább »

 • Ericson Laboratoire Paris

  Az Ericson Laboratoire szépségápolási koncepciójának alapja a nők igényeinek és elvárásainak megértése. Tudjuk, hogy minden nő bőre éppolyan egyedi és egyéni, mint az aláírása, így speciális, személyre szabott kezelést igényel. Ezért 8 kutató laboratóriumban törekszünk arra, hogy a legújabb tudományos kutatási eredmények felhasználásával széleskörű termékskálát hozzunk létre.
  Tovább »

 • Mezoterápia

  A hatóanyagok legmagasabb koncentrációját tartalmazó kezelés. Látványosan feszesíti az arcbőrt, újrastrukturálja a kötőszövetet, késlelteti a kollagén és az elasztin pusztulását ill. segíti regenerációjukat.
  Tovább »

 • EYE CELL szemápolás rollerrel

  A GENOSYS innovatív szemkörnyék ápoló programja (6 hetes program, heti 1x-i alkalmazással).
  Tovább »