Ericson Laboratoire Paris

Orvosi területtől a luxus szépségápolásig

Az Ericson Laboratoire szépségápolási koncepciójának alapja a nők igényeinek és elvárásainak megértése. Tudjuk, hogy minden nő bőre éppolyan egyedi és egyéni, mint az aláírása, így speciális, személyre szabott kezelést igényel. Ezért 8 kutató laboratóriumban törekszünk arra, hogy a legújabb tudományos kutatási eredmények felhasználásával széleskörű termékskálát hozzunk létre.
Folyamatos megújulási képesség és teljeskörű kezelési rendszer
Az Ericson Laboratoire Paris kitartó termékfejlesztésének és megalapozott szakértelmének köszönhetően egy 15 –féle arcápoló kezelési rendszert kínál a szakemberek számára, amellyel az egyes bőrproblémák kiváltó okai egyaránt hatékonyan kezelhetővé válnak. Sikerének egyik titka az állandó megújulási képesség, évente 2-4 teljes termékvonal újul meg, bővül, új termékek jelennek meg.
Anti-age koncepció és üzleti siker
Az Ericson Laboratoire az érett bőr orvosi megközelítésű kutatása alapján 8 teljes bőrfeszesítő-mélyregeneráló kezelésből álló anti-age koncepciót ajánl a szakemberek számára. A nyolc kezelés mindegyike a bőr fiziológia-morfológiai változásai alapján, más-más aspektusból kezeli az érett bőrt.

Az anti-age koncepció célja: a plasztikai sebészeti beavatkozások elkerülése, késleltetése vagy utóregeneráló kezelése, forradalmian új hatóanyagokkal és eljárásokkal.