Bio-pure city

biopureOxigénterápia a városi bőrök számára.

Az oxigén biztosítja a bőr sejtjei számára a szükséges energiát ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott működésükkel a bőr vitalitása fenntartható legyen. Az oxigén folyamatos jelenléte nélkül a sejtek elfáradnak, hypoxiás stressznek vannak kitéve. Sajnos, a városi levegő oxigén tartalma alacsony, ráadásul a levegőszennyezettség, a nehézfémek jelenléte, a füst, a szmog és a mikrobiális fertőzések még intenzívebbé teszi a bőr öregedését gyorsító káros folyamatokat.

A légszennyezettség csökkenti a bőr természetes védekező és méregtelenítő képességét, az oxigénhiányos állapot következményeként oxidatív stressz alakul ki. A városlakók esetén ez a jelenség fokozódik, felborul a hormonháztartás, a keringési rendszer, így a vér kevesebb oxigént szállít. Oxigén hiány esetén a bőr egészséges működése felborul, a korai öregedés jelei tapasztalhatóak. A stresszes bőr egyre fáradtabbá válik, elveszíti potenciális energia tartalékait, egyszerűen képtelen lesz lélegezni.

Az oxigénhiány, a káros szabadgyökök és túlzott városi szennyező káros hatások ellen az Ericson Laboratoire Paris kutató laboratóriuma kifejlesztette a BIO PURE CITY termékcsaládot, amely segíti a bőr légzését, méregtelenítését és általában véve energiával tölti fel az élettelen bőrképet.

Árlista