Feminity

feminityMEGŐRZI A BŐR FIATALSÁGÁT, VÉDI AZ EPIDERMÁLIS ŐSSEJTEKET, FELTÖLTI A BŐRT

A hormonális változásokat kutató kozmetológia és a sejtbiológia közös kutatási eredménye a Feminity, kutató részlegünk legújabb kihívása. Ez az innovatív bőrápoló koncepció a szépség és nőiesség varázsát garantálja: ellensúlyozza a nők egész életét meghatározó ösztrogén-szint változásának kellemetlen tüneteit a bőrön.

A bőr hormon-függő szerv, amely újra és újra szenved a ciklikus változásoktól. Ennek következtében a bőr elveszti rugalmasságát, hidratációs szintje jelentősen csökken, megereszkedik, ráncok formálódnak. Ahhoz, hogy a bőr elasztikusságát és fiatalságát megőrizhessük, a bőrben folyamatos megújulás megy végbe, de ez az önregenerációs képesség az idő előrehaladtával gyengül, az alvó sejtek száma egyre nő, amely a bőr idő előtti öregedéséhez vezet.

A FEMINITY hidratáló-őssejt védő-ösztrogén szint kiegyenlítő koncepció egyedülálló módon serkenti a bőr önregenerációs képességét:

1, A bőr fiziológiai változásait okozó hormonális egyensúly megteremtése egy kínai medicinában használt gyógynövény felhasználásával – az ösztrogén szint növényi helyreállítását célozza meg.

2, Az epidermális őssejtek védelme, a bőr önregenerációs képességének serkentése a SIRTUIN-1 és a SURVIVIN „időfehérjék” aktiválásával.
3, A krónikus dehidratáció megszüntetése, a vízveszteség gátlása.

Árlista