Hydra-clinic

hidraÚJDONSÁG!!!

A HYDRA-CLINIC termékcsalád olyan intelligens hidratáló formulákat alkalmaz, amelyet a gyógyászatban is felhasználnak, a szervátültetések, a szemészet és az égési sérülések sebészeti helyreállítása során. Az önálló adaptációs képességgel rendelkező intelligens formula minden esetben a bőr egyéni igényei szerint fokozatos hidratációt garantál, gátolja a bőr idő előtti öregedését.

A termékfejlesztés alapja a sejtmembrán félfolyékony mozaik modellje és a foszfolipidek flip-flop mozgása. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tájékoztatást a koncepció elméleti hátteréről!

INTENZÍV HIDRATÁLÓ-TÁPLÁLÓ KONCEPCIÓ – 4 KLINIKAI ÉS TUDOMÁNYOS TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁS felhasználásával

1. LIPIDURE – Forradalmian új INTELLIGENS HYDRO-LIPID FORMULA, amely a bőrt optimális módon, egyéni igényeinek megfelelően hidratálja, az atmoszféra víztartalmának megfelelően. A Hydro-lipidek megkötik a környezetben található vizet, tárolják, majd a bőrszöveti igények alapján fokozatosan szívódnak fel, a célzott rétegben. Biomimetikus hatású, képes a víz megkötésére és tárolására is.

2. A Nobel-díjas koncepció, az aquaporin-3 csatornafehérjék működésén alapuló AQUAPHYLINE hatóanyag felhasználása. Az aktív összetevő célja a bőr különböző rétegei közötti vízcirkuláció serkentése. Az Ericson Laboratoire Paris az aquaporin technológiát immáron 6. éve alkalmazza.

3. Lenyűgöző hatékonyság: az intelligens formula ÖNÁLLÓ ADAPTÁCIÓS képességgel rendelkezik, a bőr zónaszerű igényeinek megfelelően hidratál, feltölti a ráncokat. Emellett ún. bio-repair hatóanyaga lipidutánpótlást biztosít a zsírhiányos, érett bőr számára.

4. Eredetiség: az egyes kozmetikumok FITO-TENGERI összetevőket tartalmaznak. Ezért felvitelükkel olyan hatást érünk el, mintha mikro-tapaszokat ragasztanánk a bőrre, így tartalmuk fokozatosan szívódik fel. Magas serine tartalmuk hatékony hidratáló és feszesítő kapacitással rendelkezik.

Árlista