Kismama kezelés

Jó az anyukának, öröm a babának!

A várandóság és szoptatás ideje alatt igénybe vehető kezelés a Club Forman kozmetikájában.

 

Várandóság idején az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen, de természetes, ha azért is aggódunk, hogy hogyan is nézünk ki a várandóság ideje alatt, és a szülés után. Ilyenkor tombolnak a hormonok, és ez sokkal inkább nyomot hagy a bőrön, mint más szervünkben.

 

A kismamák bőrképe megváltozik

Ebben az időszakban egyes nők pompásan néznek ki, a rózsás arcbőr, az ösztrogénnek köszönhető, melynek szintje mintegy 50%-al megnő a vérben. Mások olyan tünetektől szenvednek, mint a hiperpigmentáció, a száraz bőr, vagy a pattanások.

 

Mit tehetünk?

A babavárás hónapjaiban bőrünk érzékenyebbé válik, rosszul reagálhat olyan kozmetikumokra, melyeket egyébként évek óta használunk. Ezért tartjuk fontosnak az IMAGE bio Ormedic termékcsaláddal való kezelést ebben az időszakban, amely parabén mentes és nem okoz bőrirritációt a legérzékenyebbeknek sem….,illetve a LED MASK használatát…

 

Nem kell lemondanunk az anti aging kezelésekről sem, csak tudni kell mely tipusú krémeket szabad használni. Ehhez adnak tanácsot a Club Forman kozmetikusai.

 

 Kismama kezelés budapest

Szigorúan tilos:

A melazmás bőrt (terhességi maszkként is emlegetett-ösztrogén és progeszteron fokozza a bőr melanin nevű festékanyagát, ezáltal az arcon maszk- szerű sötét foltok jelennek meg) hidrokortizonos , retinol tartalmú bőrfehérítő krémekkel, vagy lézerrel kezelni! Ezek még a babának is árthatnak.

 

Viszont kötelező:

A megfelelő fényvédővel ellátott hidratáló krém (Image Prevention + Spf)

Nem kell megijedni az orcán, állon, homlokon, vagy ajkon lévő foltoktól, megfelelő kozmetikai kezelésekkel,a  szülés után elhalványodik, és eltűnik. Mindehhez nyújtunk segítséget a kismamáknak.

kismama kezelés

Kismama kezelés ára (bőrtípustól függően) : 9.700 –Ft – 10.800 Ft-ig  60 perc időtartamra.

A bőrdiagnosztikai vizsgálatot, és konzultációs időt + 20 perc ajándékba adjuk a kismamáknak!

Online időpontfoglalás kismama kezelésre:

http://www.bwnet.hu/szalon/Club_Forman_Szepsegszalon/

Telefonos időpont egyeztetés:

+36/1 201-28-85