Méregtelenítő arckezelés fekete gyönggyel

Méreganyagokkal arcbőrünk is telítődik,

mi több: a tél sápasztó hatása – a vitaminban szegény étrend, a napfény hiánya, a szeles, hideg idő is mind-mind arcbőrünk szépségének és egészségének rovására megy.

Az eredmény: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirokfolyadék okoz. A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat.

 

A fekete gyöngy – egy páratlan méregtelenítő arckezelés

Hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!
A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét.

 

Méregtelenítő arckezelés

A kezelés időtartama 60 perc, ára 14 800 Ft.

4 alkalmas kúrában: 9.900 Ft/ alkalom

 

A kezelés előnyei:

  • a kezelés a nevét – fekete gyöngy – a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta
  • megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől
  • harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal
  • fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak
  • aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekező képességét

 

Club Forman Szépségszalon
Budapest, I. kerület
Zsolt u. 6.

BEJELENTKEZÉS