Rólunk

Látványos eredmények, hosszan tartó hatékonyság!

A Club Forman immár 3 éve az Image Skincare Best of Beauty Salon szakmai elismerés kitüntetettje.

A Club Forman Szépségszalon szakmai és üzleti sikerének titka az azonnali látványos hatékonyság garantálása. A kezelés eredménye azonnal látható-érezhető. A legmagasabb gyártási technológiának és a magas színvonalú alapanyagok felhasználásának köszönhetően a hatóanyagok 48-72  órán át folyamatosan szívódnak fel, ezzel biztosítva a hosszantartó hatékonyságot. A multi-terápiás koncepció lehetővé teszi a kabin kezelés  eredményeinek megsokszorozását az otthoni ápolásra kifejlesztett termékek rendszeres felhasználásával.

_MG_4238

A Club Forman Szépségszalon 16 éve alakult, azon igényes vendégeknek , akiknek fontos az ápolt bőr, jó – magabiztos megjelenés. Szak kozmetikusaink, kéz és lábápoló kollegánk több éves tapasztalattal,  szakmai múlttal rendelkeznek, folyamatos képzéseken, és szakmai  versenyeken vesznek részt, hogy a legjobbat nyújthassák vendégeink részére.

Szalonunk könnyen megközelíthető, a BAH csomópont szomszédságában, az I. kerület Gellérthegy és Naphegy között található. Parkolási lehetőség biztosított a Zsolt,  és  Derék utcában.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

 

Partnereink:

SNOWRIDER_v2   BWnet_logo-01   image-skincare-logo_with-age-later   letöltés (1)